ŠKOLA V PŘÍRODĚ

15.06.2015 18:15

15.6. Zdravíme z Jeseníků, přijeli jsme v pořádku, počasí nám zatím moc nepřálo, těšíme se na večeři a sportovní aktivity po večeři.

16.6. Další pozdrav z Karlova dnes už prozářeného sluníčkem. Děti prožily celý den venku v lese, dopoledne na Indiánské stezce a soutěžily ve střelbě na cíl.  Na sluníčku vyráběly indiánské talismany. Odpoledne indiánskou stezkou plnou úkolů vyšly nad Karlov a tam stavěly tee-pee. Právě probíhá soutěž Jeseníky mají talent. Tak jim držme palce a fanděme.

17.6. Při rozcvičce jsme vítali sluníčko, ale během dne se nám občas schovávalo. Po snídani jsme šli do hotelu Kamzík plavat do bazenu a pak do tělocvičny. Po svačince jsme napsali něco málo do deníku a pozdravy do Brna. V lese jsme hledali indiánský vzkaz a získávali jsme indiánské dovednosti. Vytvářeli jsme originální trička.  Za chvíli nás čeká táborák a opékání špekáčků a noční stezka odvahy. Foto je na portfoliu třídy 2.B.

18.6. Po včerejším táboráku a stezce odvahy jsme si trošku pospali. Na rozcvičce už řady prořídly. Po snídani jsme šli opět dovádět a také závodit v plavání do bazénu a pak do tělocvičny. Odpoledne jsme trávili soutěžemi a hrami na louce. Večer nás čekaly buchtičky s krémem a závěrečná diskotéka.

19.6. Páteční ráno na rozcvičku nastoupili už jen vytrvalí cvičenci. Dopoledne jsme soutěžili v  kvízu. Pak následovalo závěrečné zhodnocení školy v přírodě a nemilá činnost - balení kufrů. Po dobrém obědě hurá do Brna za maminkami....

esterkova.rajce.idnes.cz/Karlov_2015/

Foto z naší školy v přírodě je možno najít také na adrese: https://plus.google.com/photos/110459257628091181532/albums?banner=pwa (ZS Pavlovská- po dnech)